Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA a oficializat reluarea sezonului pe 30 iulie

NBA

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) şi sindicatul jucătorilor (NBPA) au anunţat, vineri, că au parafat definitiv planul de reluare a sezonului, în special în termeni de protocoale de securitate şi sănătate, ce va avea loc în cele din urmă începând cu data 30 iulie la Disney World (Florida), informează AFP.

"Este minunat să anunţăm oficial reluarea sezonului 2019-2020", a declarat directoarea generală NBPA, Michele Roberts, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

Campionatul se va relua astfel pe 30 iulie la Orlando, după peste patru luni de la întreruperea survenită pe 11 martie, consecutiv cu anunţul testării pozitive la coronavirus a franceului Rudy Gobert, jucătorul lui Utah Jazz.

Calendarul prevede până la şapte meciuri pe zi, pe trei terenuri diferite în "bula" de la Disney World Resort.

Sunt vizate 22 de echipe din 30 care vor disputa în prima fază câte opt meciuri din sezonul regulat fiecare, înaintea unor baraje eventuale pentru locul 8 din fiecare conferinţă, ultimul loc calificativ pentru faza playoff.

Faza playoff se va desfăşura apoi de manieră clasică, după sistemul cel mai bun din şapte partide, iar finala NBA va avea loc cel mai târziu pe 13 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.