Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA a prezentat trofeul Podoloff, pentru cea mai bună echipă din sezonul regulat

frbaschet.ro
baschet final four
Maurice Podoloff face parte dintr-o serie de cinci trofee care vor fi decernate la finalul acestui sezon, care include premiul pentru sportivitate, cel mai bun mai bun coechipier, cel mai bun director şi cel mai bun antrenor.

Premiul Podoloff, creat în colaborare cu artistul Victor Solomon, reprezintă o minge de cristal, fixată pe un piedestal cu două inele reprezentând Conferinţa de Est şi Conferinţa de Vest.

Trofeul de sportivitate este dedicat lui Joe Dumars, legenda lui Detroit Pistons şi câştigător al primei ediţii a acestui premiu, în sezonul 1995-1996. Trofeul reprezintă doi jucători care îşi strâng mâna.

Cel mai bun coechipier va primi Cupa Twyman-Stokes, în onoarea gestului de susţinere făcut de Jack Twyman după ce colegul său Maurice Stokes a suferit o accidentare gravă.

Trofeul pentru cel mai bun antrenor va purta numele lui Red Auerbach, legenda echipei Boston Celtics, şi reprezintă o piramidă cu cinci feţe, numărul jucătorilor din echipă.

NBA a reproiectat fiecare dintre aceste cinci trofee şi a reînnoit colaborarea cu artistul Victor Solomon, care a lucrat deja cu liga cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la înfiinţare, sărbătorită anul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.