Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - Evan Fournier (Detroit Pistons), amendat cu 25.000 de dolari după ce lovit o minge cu piciorul

espn
baschet nba

Baschetbalistul francez Evan Fournier, jucătorul echipei Detroit Pistons, a fost amendat de NBA cu 25.000 de dolari pentru că a lovit o minge cu piciorul şi a expediat-o în tribune, a anunţat luni seară liga nord-americană, citată de AFP, potrivit Agerpres.

Fournier, în vârstă de 31 de ani, a fost sancţionat pentru incidentul care s-a petrecut imediat după înfrângerea pe teren propriu suferită de Pistons, duminică, în faţa formaţiei Miami Heat (101-104).

Francezul, care a avut o prestaţie bună (18 puncte, 4 recuperări) în 31 de minute, a prins mingea cu care Bam Adebayo tocmai reuşise să înscrie coşul victoriei în "buzzer", pe care a expediat-o apoi în tribune cu un şut.

În urma acestui nou eşec, Detroit Pistons are are doilea cel mai slab bilanţ din actuala ediţie a NBA (12 victorii şi 55 de înfrângeri).

Vicecampionul olimpic Evan Fournier, aflat la cel de-al 12-lea său sezon în NBA, a sosit luna trecută la Detroit Pistons, în cadrul unei tranzacţii care l-a trimis pe Bojan Bogdanovic la New York Knicks. Francezul, care a disputat în total 690 de meciuri în NBA, a mai evoluat în cursul carierei sale la Denver Nuggets, Orlando Magic şi Boston Celtics.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.