Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - Jamal Murray, amendat cu 100.000 de dolari după ce a aruncat cu obiecte în direcţia arbitrului

espn
baschet nba

Jamal Murray, jucătorul echipei Denver Nuggets, campioana en titre a NBA, a fost amendat cu 100.000 de dolari după ce a aruncat cu obiecte în direcţia arbitrului în cursul meciului pierdut în faţa formaţiei Minnesota Timberwolves (scor 80-106), luni seară, în play-off-ul ligii profesioniste nord-americane de baschet, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Murray, coordonatorul lui Nuggets, urmărea meciul de pe banca de rezerve şi, nemulţumit de evoluţia jocului, a aruncat o pungă de încălzire şi un prosop către arbitrul aflat în apropierea sa.

El nu a fost suspendat în urma acestui incident, însă conducerea NBA a decis să-l sancţioneze după vizionarea imaginilor respective.

Amenda aplicată jucătorului a fost anunţată de vicepreşedintele executiv al NBA, Joe Dumars, şeful operaţiunilor de baschet din cadrul ligii nord-americane.

Minnesota Timberwolves conduce cu 2 victorii la 0 în confruntarea cu Denver Nuggets din semifinalele Conferinţei de Vest a NBA, iar meciul al treilea este programat vineri, în Minnesota.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.