Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - Kevin Durant, ultima vedetă care a investit într-o echipă de pickleball

https://www.insidehook.com/
kevin durant

Kevin Durant, liderul echipei de baschet Brooklyn Nets, a devenit, joi, cel mai recent star din NBA care a investit într-o echipă de pickleball, joi, după vedetele LeBron James, Draymond Green şi Kevin Love, informează agenţia EFE, potrivit Agerpres.

Durant a cumpărat una din noile echipe care vor integra, începând din 2023, Major League Pickleball (MLP), a transmis liga într-un comunicat.

Acest sport are aproape 40 de ani de istorie în Statele Unite, dar praticarea sa a avut o creştere semnificativă în ţară în ultimii ani, astfel că MLP va trece de la 12 la 16 echipe de anul viitor.

Steve Kuhn, fondatorul MLP, a afirmat că Durant "nu doar îşi aduce pasiunea pentru joc, ci şi experienţa sa unică" pentru a contribui la dezvoltarea acestui sport.

Alţi mari sportivi şi foşti sportivi care au investit în pickleball sunt starul NFL Tom Brady şi fosta jucătoare belgiană de tenis Kim Clijsters.

Pickleball este un sport care combină elemente de tenis, badminton, tenis de masă şi padel, care se joacă în aer liber, cu o rachetă şi mingi goale de plastic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.