Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA l-a amendat cu 25.000 de dolari pe pivotul francez Rudy Gobert: jucătorul de la Minnesota a criticat dur arbitrii din liga nord-americană

NBA

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) l-a amendat, vineri, cu suma de 25.000 de dolari pe pivotul francez Rudy Gobert (Minnesota Timberwolves) şi cu 15.000 de dolari pe antrenorul echipei, Chris Finch, după criticile la adresa arbitrilor, acuzaţi de favorizarea echipelor mari, informează AFP.

"Este o ruşine. Nu este corect. Nu este corect deloc", a afirmat Gobert după meciul pierdut de echipa sa în faţa lui Phoenix Suns (100-107), marcat de o disparitate a aruncărilor libere acordate (27 pentru Suns faţă de 21), conform Agerpres.

"Cam aşa este în fiecare seară. Sunt în această ligă de zece ani şi încerc să acord mereu prezumţia de nevinovăţie, dar este dificil să te faci că nu vezi cum au fost ajutaţi în seara asta. Îmi vine greu să cred că nu i-au ajutat să câştige în seara asta. Îmi vine greu să cred că nu i-au ajutat pe Warriors (championii en titre) să câştige în cealaltă seară sau pe Sacramento Kings", a deplâns Gobert.

"Este evident. În calitate de jucător de baschet care evoluez în această ligă de mult timp, este o lipsă de respect", a insistat cel care a fost desemnat de trei ori cel mai bun fundaş al campionatului (2018, 2019, 2021), de pe vremea când juca la Utah Jazz.

Antrenorul lui Timberwolves, Chris Finch, a venit în susţinerea jucătorului său pe această temă a favoritismului arbitrilor în NBA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.