Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - LeBron James, selecţionat pentru al 20-lea său All-Star Game, un record

totalbaschet.ro
LeBron James

LeBron James, superstarul campionatului profesionist nord-american de baschet, a fost selecţionat pentru al 20-lea All-Star Game din cariera sa, stabilind astfel un nou record, informează AFP, care citează un comunicat al NBA, potrivit Agerpres.

În echipa Conferinţei de Vest, LeBron James (Los Angeles Lakers) sărbătoreşte la 39 de ani a 20-a selecţie pentru Meciul Vedetelor în 21 de sezoane petrecute în NBA, îmbunătăţind recordul pe care l-a deţinut împreună cu o altă legendă a lui Lakers, Kareem Abdul-Jabbar.

Coechipierii celui supranumit "King James" vor fi sârbul Nikola Jokic (Denver Nuggets), slovenul Luka Doncic (Dallas Mavericks), americanul Kevin Durant (Phoenix Suns) şi canadianul Shai Gilgeous-Alexander, liderul surprinzătoarei formaţii Oklahoma City Thunder, co-lider al Conferinţei de Vest.

În Conferinţa de Est, grecul Giannis Antetokounmpo îi va avea alături pe Damian Lillard, coechipierul său de la Milwaukee Bucks, camerunezul Joel Embiid (Philadelphia 76ers), MVP-ul ediţiei trecute a NBA, Jayson Tatum (reprezentantul celor de la Boston Celtics, cea mai bună echipă a sezonului) şi Tyrese Haliburton, liderul electrizantei formaţii Indiana Pacers, care va avea onoarea să dispute mult-aşteptatul duel al starurilor din NBA pe propriul parchet.

Stephen Curry (Golden State Warriors), Jaylen Brown (Boston Celtics) şi Trae Young (Atlanta Hawks) sunt printre principalii absenţi pentru moment, împreună cu vedetele celor de la Los Angeles Clippers (Paul George, James Harden, Kawhi Leonard) sau jucătorii de la Minnesota Timberwolves (Karl-Anthony Towns, Anthony Edwards), co-liderul Vestului.

Nici debutantul francez Victor Wembanyama nu a fost selectat printre titulari, pentru care votul fanilor a contat în proporţie de 50% şi a fost completat cu 25% reprezentând opţiunile jucătorilor şi alte 25% de voturile presei de specialitate.

Gigantul echipei San Antonio Spurs mai are o şansă să dispute primul său All-Star Game, dacă va fi ales printre rezerve de antrenorii celor 30 de francize din NBA, care vor dezvălui selecţia completă pe 2 februarie. "Wemby" şi-a anunţat deja participarea la "Skills Challenge", o competiţie de îndemânare pentru "All-Star weekend', programată pe 17 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.