Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - Preşedintele director-general al lui Phoenix Suns, acuzat de conduită necorespunzătoare, a demisionat

NBA
Rowley, care a început să lucreze pentru Suns în 2007 şi care era preşedinte din 2012, îi asigurase pe angajaţi că nu va demisiona după difuzarea unui reportaj de către ESPN, în luna decembrie, acuzator la adresa sa.

Plecarea lui Rowley a survenit în timp ce Consiliul guvernatorilor din NBA a aprobat, luni, vânzarea echipelor Phoenix Suns (NBA) şi Phoenix Mercury (WNBA) unui grup de proprietari conduşi de miliardarul Mat Ishbia, pentru o valoare record de 4 miliarde de dolari.

Personalul lui Suns a aflat de demisia lui Rowley într-un mesaj difuzat pe internet de managerul interimar al echipei, Sam Garvin, conform ESPN.

"După aproape 15 ani de muncă susţinută şi serviciu devotat, Jason a apreciat că schimbarea de proprietar a creat premisele pentru a-şi încheia misiunea", se arată în mail.

ESPN a detaliat acuzaţiile de intimidare, hărţuire, intimidare verbală şi represalii la adresa angajaţilor lui Suns în urmă cu două luni.

Reportajul a condus la o anchetă oficială a NBA, astfel că Robert Sarver a fost exclus din liga profesionistă nord-americană timp de un an şi condamnat la o amendă de 10 milioane de dolari, după o polemică privind remarci rasiste şi misogine. Ulterior, după retragerea sponsorilor, acesta a anunţat vânzarea echipei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.