Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA: Victorie în ultima secundă pentru Denver Nuggets

NBA

Echipa Denver Nuggets a învins la limită în deplasare, cu scorul de 121-120, formaţia Portland Trail Blazers, joi seara, într-un meci din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA).

Nuggets, care venea după trei înfrângeri consecutive, s-a impus graţie unui coş de trei puncte înscris de Jamal Murray cu o secundă înainte de "buzzer".

Cel mai bun marcator al oaspeţilor a fost sârbul Nikola Jokic, cu 33 de puncte, plus 10 recuperări şi 9 assist-uri, în timp ce Jamal Murray a încheiat jocul cu un total de 21 de puncte.

Efortul coordonatorului de joc al lui Trail Blazers, Daniel Lillard (40 de puncte şi 12 pase decisive) nu a fost suficient pentru ca echipa sa să evite înfrângerea.

În duelul ultimelor două clasate în Conferinţa de Vest, San Antonio Spurs a învins pe teren propriu, cu 118-109, formaţia Houston Rockets, principala "armă" a gazdelor fiind Keldon Johnson, autorul a 32 de puncte.

În cel de-al treilea meci programat joi seara în NBA, Miami Heat s-a impus la o diferenţă de cinci puncte în faţa formaţiei Los Angeles Clippers (115-110) şi a urcat pe locul al zecelea în Conferinţa de Est, cu un bilanţ de 12 victorii şi 14 înfrângeri de la debutul sezonului.

Heat a mizat în acest joc pe forma bună a lui Bam Adebayo (31 de puncte şi 10 recuperări) şi Jimmy Butler (26 de puncte), în timp ce de la californieni s-a remarcat Paul George (29 de puncte, 8 recuperări şi 7 assist-uri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.