Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEAŞTEPTAT - George Ivaşcu cere ANCHETĂ a Corpului de Control în ministerul pe care îl CONDUCE: Ce proiecte IMPORTANTE sunt vizate

corpul de control

Gest neaşteptat al ministrului Culturii şi Identităţii Naţionale! George Ivaşcu, a solicitat aprobarea unei misiuni a Corpului de Control al prim-ministrului pentru a verifica activitatea ministerului în ce priveşte lucrarea Cuminţenia Pământului, dar şi a unor instituţii din subordine, aflate în situaţii juridice şi economico-financiare dificile.

Citeşte şi: Ponta a declarat RĂZBOI! Fostul premier anunţă REPRESALII DURE: 'Sunt gata...'

"Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, a solicitat, ca urmare a evaluării din prima lună de mandat, aprobarea unei misiuni a Corpului de Control al Prim-ministrului cu privire la verificarea activităţii Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale (MCIN) în mai multe domenii, în special privind subiecte referitoare la: Cuminţenia Pământului, Monumentul Marii Uniri de la 1918 din Arad, Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia, precum şi activităţi desfăşurate în cadrul Secretariatului General al Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale", a informat MCIN, prin intermediul unui comunicat remis ŞTIRIPESURSE.

De asemenea, în cadrul misiunii de control ar urma să fie analizată şi activitatea instituţiilor din subordinea/coordonarea MCIN, aflate în situaţii juridice şi economico-financiare dificile, unele dintre ele aflate în insolvenţă: Compania Naţională a Imprimeriilor Coresi şi Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor RomâniaFilm.

Citeşte şi: Dan Andronic RUPE TĂCEREA: Dezvăluiri ŞOC despre episodul 2 al interviului lui Ghiţă

"Am făcut această solicitare în ideea unei auditări corecte şi transparente a situaţiei. Este o misiune de control deschisă şi vom comunica în mod transparent concluziile verificărilor mai sus menţionate", a explicat ministrul George Ivaşcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.