Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie de meci între Pandurii şi Gaz Metan: Medieşenii au învins şi sunt pe primul loc / VIDEO

gsp.ro
Chiajna Medias

Pandurii și Gaz Metan Mediaș au oferit meciul sezonului în Liga 1. Oaspeții au revenit de la 0-1 și au câștigat cu 5-2, după câteva goluri de excepție. Gorjenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 17, prin Lucian Sânmărtean, care a prins un șut superb din afara careului. Trei minute mai târziu, Alexandru Munteanu a egalat cu un lob peste Stanca, după o gafă a lui Mrzljak.

Când mai erau doar câteva secunde până la pauză, gazdele au revenit în avantaj după ce Țucudean a trecut de Pleșca și a trimis spre poartă, iar Rugasevici a înscris în propria poartă. Alexandru Munteanu a reușit o nouă execuție de senzație în minutul 64, când a trimis un șut fantastic de la 30 de metri. Același fotbalist al Gazului a avut o nouă execuție de excepție în minutul 67, când l-a lăsat fără replică pe Stanca.

În minutul 77, Mircea Axente a primit o pasă perfectă de la Eric și l-a executat pe portarul Pandurilor. Balul a fost închis de Alexandru Bic cu 11 minute înainte de final. Gaz Metan a urcat pe primul loc în Liga 1 după acest meci, cu 37 de puncte, la egalitate cu Steaua, care va juca duminică împotriva Astrei. Pandurii sunt pe 8, cu 24 de puncte.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.