Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie în El Clasico: Barcelona și-a umilit eterna rivală Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu! Dezastru pentru galactici în repriza a doua

www.digisport.ro
Lionel Messi

Barcelona a învins-o pe Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu, după un El Clasico extrem de spectaculos. Catalanii au deschis scorul în minutul 54 prin Lus Suarez, după un contraatac magistral pe traseul Rakitic-Sergi Roberto-Luis Suarez. Uruguayanul a marcat cu un şut din prima, din mijlocul careului.

Barcelona a majorat scorul la 2-0, după o fază incredibilă în careul madrilenilor. Luis Suarez a ratat incredibil de două ori, şutând o dată în bară, dar faza s-a terminat în cele din urmă cu gol. Totuşi, acesta nu a fost acordat, pentru că, iniţial, Carvajal a respins de pe linia porţii cu mâna mingea trimisă de Paulinho, astfel că arbitrul a acordat penalty şi l-a eliminat pe fundaşul dreapta al campioanei Europei. Messi a transformat impecabil lovitura de la 11 metri, şutând direct în vinclul porţii lui Keylor Navas.

Aleix Vidal a închis tabela la 3-0 după o fază superbă creată de Leo Messi.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona acumulează 45 de puncte şi este pe primul loc în clasament. Real Madrid rămână cu 31 de puncte şi pe locul 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.