Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie în Milano: Autoritățile impun interdicții incredibile petrecăreților, pe timpul nopții

Corriere della Sera
carabinieri italia

Milano ia măsuri drastice împotriva vieții de noapte deranjante din zona aglomerată Porta Venezia, interzicând vânzarea de băuturi și mâncare la pachet la anumite ore. Interdicția temporară înseamnă că petrecăreții de noapte nu mai pot cumpăra băuturi sau mâncare la pachet din magazine, tarabe, baruri cu locuri în aer liber și chiar distribuitoare automate, de la miezul nopții până la ora 6 dimineața în zilele lucrătoare și de la 1.30 la 6 dimineața în nopțile de vineri și sâmbătă, cel puțin până la 19 noiembrie, informează Mediafax.

Noile reglementări au fost introduse după ce, la începutul acestui an, locuitorii din zonă au dat în judecată primăria pentru zgomotul cauzat de viața de noapte din zonă.

Interdicția acoperă zona aglomerată de viață de noapte LGBT+ din Porta Venezia, care se întinde de la Piazza Oberdan până la via Melzo și via Lazzaretto. Vânzătorilor ambulanți li se interzice accesul în zonă între orele 18.00 și 6.00. Obosit de zgomotul, aglomerația și criminalitatea care însoțesc traiul într-o zonă aglomerată de viață de noapte, Comitetul de rezidenți din Lazzaretto a cerut oficialilor orașului să ia măsuri.

Ascultând cererile lor, primarul orașului Milano, Giuseppe Sala, a declarat: "Această idee a orașului în care nu există ore de funcționare, mereu deschis, nu mă mai convinge atât de mult", potrivit agenției ANSA.

"Cred că și orașele ar trebui să se odihnească la fel ca noi, oamenii, și să aibă orare puțin mai potrivite pentru toată lumea", a continuat el. Nu este prima dată când se iau astfel de măsuri pentru a stăvili petrecăreții gălăgioși din Milano. În mai 2020, vânzările de alcool la pachet au fost interzise de la ora 19.00 la 7.00, după ce rezidenții au încălcat normele de siguranță COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.