Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie în PLR. Tăriceanu acuzat de Operațiunea soacra. Se anunță scandal de proporții

PLR CONGRES 2

Abia, abia și-a înscris partidul la Tribunal că Tăriceanu are numai probleme. Lideri importanți ai partidului făurit în jurul lui susțin că fostul președinte este mânat de interese personale și că până și în partid promovările se fac pe linie de familie.

În cadrul ședinței de azi a conducerii PLR (Partidul Liberal Reformator) au fost demiși doi lideri de filiale pe motive puerile (cel puțin așa susțin lideri ai PLR). Șeful PLR Sector 2, Roberto Lazăr a fost înlocuit cu Mihai Rotileanu, trezorier al partidului, iar Gheorghe Vlase, președintele organizației județene Buzău a fost înlocuit cu Mihai Cristescu. Despre primul se știe că este un intim al fostului premier, în timp ce despre cel de-al doilea se spune în partid că nimic altceva nu îl recomandă în afară de prietenia cu actuala soacră a președintelui Senatului.

Imediat... membrii de partid obișnuiți și lideri care au dorit să își păstreze deocamdată anonimatul au arătat ceea ce se întâmplă cu adevărat în PLR.

"Datorita acestei decizii, eu, ca si multi altii de altfel ne vom da demisia din partid. Nu ne mai regasim intr-un partid in care domina scandalurile si in care dorinta de a ocupa o functie este mai presus decat orice.", susține un lider din Capitală.

"Din pacate am crezut in Tariceanu, l-am vazut un om cu coloana vertebrala, dar se pare ca ne-am inselat. Se lasa influentat foarte usor.", e de părere un altul care vorbește de un important val de demisii care va avea loc în perioada imediat următoare.

Nici la Buzău lucrurile nu s-a liniștit:

Am crezut că domnul Tăriceanu este altfel decât Dan Voiculescu. M-am înșelat și, de astăzi, politica este un capitol încheiat pentru mine”, a spus Gheorghe Vlase, fostul președinte al organizației.

Potrivit informațiilor noastre cele mai multe din scandalurile din PLR care se înmulțesc pe zi ce trece țin de accesul la resurse în condițiile în care PSD scapă foarte puțin și către zona roșie a liberalismului românesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.