Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE în SUA: Un polițist a fost rănit de gloanțe, în timpul protestelor

www.reuters.com

Un poliţist a fost rănit de gloanţe în oraşul american Louisville, unde s-a desfăşurat miercuri seară o manifestaţie la care au participat protestatari denunţând inculparea considerată de ei prea clementă a unui poliţist implicat în moartea afro-americanei Breonna Taylor, în martie, scrie AFP.

Citește și: Pro România, lovitură sub centură pentru USR: mutarea ar putea duce la dizolvarea partidului/ DOCUMENT

Un agent a fost lovit de un foc de armă, a confirmat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din acest oraş situat în statul Kentucky. Ea nu a precizat în ce stare se află poliţistul împuşcat.

Principalul cotidian din Louisville, Courier Journal, a informat însă că doi poliţişti au fost loviţi de gloanţe, informează Agerpres

Forţele de ordine au delimitat miercuri seară un perimetru de securitate în jurul locului incidentului, au transmis doi corespondenţi ai agenţiei France Presse aflaţi la faţa locului, în timp ce intra în vigoare starea de asediu decretată mai devreme de autorităţi.

Un judecător din Louisville a anunţat miercuri că un poliţist alb implicat în moartea afro-americanei Breonna Taylor, ucisă în locuinţa ei în martie în timpul unei percheziţii controversate, a fost inculpat.

Brett Hankison, unul dintre cei trei agenţi implicaţi, este pus sub acuzare pentru punerea în pericol a vieţii altcuiva, o infracţiune mai puţin gravă decât cea de omucidere. El a fost concediat din poliţie în luna iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.