Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie la Timișoara: Alin Nica NU a semnat adeziunea la Forța Dreptei. Candidatura la CJ Timiș, în pixul lui Drulă!

alin nica

E nebunie pe scena politică din Timișoara! Mazilit de PNL de la șefia PNL Timiș, Alin Nica a anunțat că de astăzi începe calitatea sa de membru Forța Dreptei și că vrea să fie candidatul Alianței Dreapta Unită la șefia CJ Timiș. Nica vrea, dar nu depinde de el!

De fapt, Alin Nica nu a semnat o adeziune scrisă la Forța Dreptei, el fiind încă membru PNL

Nica a declarat că ”Conform legii, pot depune candidatura din partea oricărei formaţiuni fără a pierde funcţia de preşedinte CJ Timiş. În momentul depunerii candidaturii, se pierde calitatea de membru al formaţiunii din care am făcut parte. Dorinţa mea e irevocabilă şi calitatea de membru Forţa Dreptei începe astăzi. Urmează discuţii cu Dreapta Unită pentru a avea un candidat la CJ Timiş”, a spus Nica. Practic, Alin Nica nu poate semna o adeziune la Forța Dreptei decât cu 60 de zile înainte de alegerile locale.

Chiar și dacă ar semna adeziunea, nu are garanția că va candida

Alin Nica are susținerea Forța Dreptei de a candida la CJ Timiș. Însă, partidul Forța Dreptei nu e singur în ecuație. Candidatura lui Alin Nica depinde de acceptul liderului USR Timiș, Cătălin Drulă, și de liderul PMP Timiș, Ligia Dugulescu. Practic, USR ar putea bloca o candidatură a lui Alin Nica deși acesta e bine cotat în sondaje și asta pentru că în calitate de șef al CJ Timiș, Nica a distribuit mai puțin bani către primăriile conduse de USR, după cum au acuzat cei din partidul lui Drulă în trecut. Mai mult, alianța existentă dintre USR și PNL la Primăria Timișoara și CJ Timiș a scârțâit în repetate rânduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.