Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE pe Valea Prahovei - Se circulă bară la bară pe sensul spre Capitală

facebook.com
aglomeratie trafic

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, duminică, pe Valea Prahovei, din cauza aglomerației pe sensul spre București, în Comarnic viteza de deplasare fiind de 30 – 40 km/h. Pe DN 1, în județul Brașov, sunt recomandate rute alternative.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulația rutieră se desfășoară în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de coborâre, între kilometrii 100 şi 105, şi în staţiunea Buşteni, în ambele sensuri, între kilometrii 128 şi 131, unde s-au format coloane de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă. În zonele centrale se circulă cu 30-40km/h, conform Mediafax.

De asemeena, polițiștii au transmis că în judeţul Braşov, din cauza aglomeraţiei, recomandă ruta ocolitoare pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru cei care circulă pe DN 1, dinspre Brașov, spre Valea Prahovei.

Se aplică şi devierea (la nivel de recomandare) de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.