Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nebunie la Ministerul Finanțelor! Marcel Boloș s-ar fi baricadat într-un birou și e apărat de SPP (Antena 3 CNN) - UPDATE

proteste-finante

Nebunie totală la Ministerul Finanțelor! Marcel Boloș s-a baricadat într-un birou și e apărat de SPP (Antena 3 CNN)

UPDATE 10 august, ora 16.39: Ministrul Marcel Boloș a ieșit din birou și a mers să discute cu protestatarii. Oamenii strigă "Demisia". Marcel Boloș le spune că mai bine își dă demisia decât să îi mintă.

Situația este tot mai tensionată la Ministerul Finanțelor, acolo unde a izbucnit un protest spontan, iar oamenii au ieșit pe holuri și scandează împotriva măsurilor anunțate de Guvern.

"Să vină ministrul!", strigă angajații ministerului. Numai că Marcel Boloș, speriat probabil de furia oamenilor, s-ar fi baricadat în birou și, potrivit surselor Antena 2, ar fi apărat de mai mulți angajați ai Serviciului de Protecție și Pază (SPP).

Ordonanța de Urgență pentru „disciplină economico-financiară” pregătită de Guvernul Ciolacu și care reduce organigramele instituțiilor și taie anumite beneficii legate de salarizarea bugetarilor este pe cale să genereze un adevărat cutremur în administrație.

Chiar în Ministerul Finanțelor are loc o revoltă generală și mai mulți angajați amenință că demisionează dacă OUG va fi adoptată în forma actuală. O primă formă de protest a fost organizată joi în interiorul ministerului, unde o parte din angajați s-au adunat în holul central pentru a-și exprima nemulțumirile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.