Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neculai Onțanu după constituirea Alianței electorale între ADER și PPUsl: Fac APEL la partidele de stânge pentru candidaturi unice la București

Ontanu PRU

Partidul ADER și Partidul Puterii Umaniste social-liberal au semnat astăzi un Acord pentru constituirea primei alianțe electorale din București.

Alianța electorală susține candidatura domnului Neculai Onțanu pentru funcția de Primar al Sectorului 2. Având ca valori demnitatea, onoarea, adevărul, educația și reconstrucția, cele două partide, Partidul Puterii Umaniste social liberal și ADER vor avea candidați comuni pentru posturile de primar și consilieri. Acordul de constituire a alianței electorale a fost semnat în prezența domnului Daniel Ionașcu, președintele Partidului Puterii umaniste, de domnii Orlando Culea și domnul Nicolae Rahău. Vorbitorii au arătat că în precedentele mandate de primar, domnul Onțanu a demonstrat că este un edil competent, responsabil și onest, realizările sale administrative fiind incontestabile și, din păcate pentru locuitorii sectorului 2, neegalate de cei care i-au succedat în funcție.

Neculai Onțanu a facut un apel la partidele de stânga din București să participe cu candidați comuni la  alegerile pentru funcțiile de Primar General și primari de sectoare. Trebuie să împiedicăm, a spus Onțanu, preluarea Capitalei de partidele de dreapta care, după cum se vede, a produs haos la nivel național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.