Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Necuratul a ispitit-o să fure cele sfinte: O femeie din Neamț a fost reținută pentru sustragere de obiecte de cult dintr-o biserică

pixabay.com
diverse, gratii, inchisoare

O femeie din oraşul Târgu Neamţ a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore, fiind suspectă de furtul unor obiecte de cult dintr-o biserică din oraş, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Elena Udrea și Alina Bica! Decizia luată de judecătorii din San Jose .

Ancheta poliţiştilor a plecat de la sesizarea făcută, marţi, de preotul paroh al bisericii, care a reclamat dispariţia unor bunuri din interiorul bisericii, a declarat, miercuri, presei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul şef Robert Costan.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale a fost identificată o femeie de 38 ani, din Târgu Neamţ, suspectă de comiterea furtului.

Anchetatorii susţin că aceasta ar fi intrat în interiorul bisericii, în noaptea de 11 spre 12 martie, şi ar fi sustras obiecte de cult, în valoare de 25.000 de lei.

După comiterea furtului, suspecta a ascuns bunurile la domiciliu, de unde au fost recuperate de către poliţişti şi predate preotuluiNecuratul a ispitit=o să .

Suspecta a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată Judecătoriei Târgu Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.