Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocieri APRINSE privind fuziunea PMP cu PNL. Un politician AMENINŢĂ: 'Le rup GRADELE în văzul tuturor'

psnews.ro
pnl pmp

Politicianul Gelu Vişan scoate la iveală faptul că mai mulţi lideri ai PMP ar duce negocieri cu liberalii pentru o viitoare fuziune a celor două partide. Mişcare politică pe care Vişan nu o vede deloc bine şi pe care o critică în termeni duri. El susţine că cei doi lideri nu ar vrea altceva decât să-şi păstreze funcţia de parlamentar.

"Vreo doi lideri din conducerea PMP negociază de zor, a câta oară, fuziunea PMP cu PNL, negociind-și pentru ei menținerea fotoliilor calde de parlamentar după 2020, unde în viața lor nu ar fi ajuns mai departe de gardul clădirii Parlamentului fără Traian Băsescu. Ca și prima dată, în primăvară, au acceptat condiția pusă de Ludovic Orban : Fără Traian Băsescu.

Citeşte şi: Dezvăluiri INCREDIBILE din ancheta unui magistrat CELEBRU. De ce s-a ales procurorul cu DOSAR PENAL

Aceeași lideri au făcut în timpul crizei din PSD, o înțelegere cu Ponta și cu Grindeanu ca PMP să intre în guvernul fantomă Grindeanu, bineînțeles ei văzându-se deja miniștri. Despre milogeala lor pentru a vinde PMP-ul s-a auzit peste tot, ca și de condiția acceptată ca după ce scapă de Traian Băsescu, să predea PMP-ul prin fuziune PNL-ului. 
Lăsând la o parte incidentul de acum o lună, ca membru PMP, le transmit celor "vreo doi lideri" care, însumat nu se ridică la glezna lui Traian Băsescu, le transmit deci că unii din ei riscă să le rup gradele în văzul tuturor, măcar că sunt ofițeri acoperiți ai SIE și nu ai SRI. Dacă au primit ordin pe unitate să se alinieze lângă celălalt apropiat al SIE, l-am citat pe Ludovic Orbán, e treaba lor, e unitatea lor. Dar dacă vor să vândă și PMP-ul, cineva ar trebui să le spună, și mă refer în primul rând la liderii de organizații locale, că PMP-ul nu e de vânzare!", a scris Gelu Vişan pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Năstase, ANALIZĂ la sânge a scandalului Rogozin: 'Provocarea - un joc complex cu SUA şi NATO' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.