Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocieri cu partidele la Palatul Victoria, convocate de Ludovic Orban, pentru a fixa data alegerilor locale / DOCUMENT

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvern

Premierul interimar Ludovic Orban i-a invitat pe liderii partidelor parlamentare să participate la consultări pentru stabilirea datei alegerilor locale, marțea viitoare, de la ora 17.00, la Palatul Victoria.

„Vă invit, marţi, 10:03, 2020, ora 17, la consultarea care va avea loc la Palatul Victoria, în vederea elaborării Hotărârii Guvernului privind stabilirea măsurilor tehnice necesare bunei organizări şi desfăşurări a alegerilor locale din anul 2020. Întâlnirea va avea loc cu participarea reprezentanţilor tuturor partidelor politice parlamentare, precum şi a preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente”, scrie în invitație.

În luna februarie, Ludovic Orban a afirmat că alegerile locale ar putea avea loc pe 14 sau pe 21 iunie. Călin Popescu Tăriceanu a susţinut, însă, că alegerile locale ar trebui amânate, din cauza crizei generate de coronavirus.

content-image

”Premierul în exercițiu, Ludovic Orban, a transmis o invitație către liderii partidelor parlamentare la consultări în vederea elaborării hotărârii de guvern privind stabilirea datei alegerilor locale din anul 2020 și a măsurilor tehnice necesare bunei organizări și desfășurări a acestora.

Întâlnirea este programată pentru marți, 10 martie a.c, ora 17:00, și va avea loc la Palatul Victoria. Invitația a fost transmisă domnilor Marcel Ciolacu, Dan Barna, Victor Ponta, Kelemen Hunor, Călin Popescu-Tăriceanu, Varujan Pambuccian și Eugen Tomac.

La discuții va participa și președintele Autorității Electorale Permanente.”, anunță și Biroul de Presă al Guvernului României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.