Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocieri în Senat: PSD prelungește suspansul la moțiunea anti-Toader

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Plenul Senatului a decis, luni, eliminarea de pe ordinea de zi a dezbaterii și votului pe moțiunea simplă prin care opoziția cere demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader. Senatorii au decis reprogramarea moțiunii pentru miercuri, de la ora 14.00. Decizia a fost luată după o negociere între președintele de ședință, Claudiu Manda (PSD) și liderii grupurilor parlamentare.

Ședința plenului Senatului se desfășoară la ora transmiterii acestei știri, în sală fiind prezenți peste 80 de senatori.

Senatorii ar fi putut să tranșeze luni subiectul moțiunii, însă ministrul Justiției nu a putut să ajungă la reuniunea de plen, spun surse din PSD, iar liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu și liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, sunt și ei absenți.

Senatorul PSD Liviu Pop a spus luni pentru ȘTIRIPESURSE.RO că social-democrații vor vota conform propriei conștiințe și că nu l-ar surprinde să fie colegi senatori PSD care să susțină moțiunea.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a declarat sâmbătă extrem de nemulțumit de activitatea ministrului Justiției în ceea ce privește neadoptarea de către Guvern a ordonanțelor de urgență privind codurile penale

Citește și: Marian Oprișan o atenționează pe Dăncilă: Îi transmit că nu poate să negocieze cu UE articolele constituționale din codurile penale .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.