Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocierile SUA-Rusia evoluează greu: posibile discuții telefonice între Biden și Putin

abcnews.com
biden putin

Kremlinul nu exclude o nouă conversație telefonică între președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Joe Biden, după ce a primit un răspuns scris la propunerile de garanții de securitate, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov.

"Nu excludem o altă comunicare între cei doi președinți. Credem că, în orice caz, o astfel de comunicare nu poate fi decât binevenită, este utilă ambelor state", a spus Peskov reporterilor, informează Interfax. „De asemenea, nu excludem ca după ce vom reuși să ne familiarizăm cu documentele (n.r.: referitoare la garanțiile de securitate), șefii de stat să considere oportun să se contacteze și să discute”, a adăugat el.

Vezi și: Ministrul apărării al Ucrainei avertizează că va avea loc un `masacru sângeros` dacă Rusia va invada: Mulți ruși se vor întoarce în sicrie acasă (VIDEO)

În timpul unei conversații cu reporterii, Peskov a fost întrebat dacă posibilele contacte dintre Putin și Biden au fost legate de negocierile în curs și dacă diplomații ar trebui să organizeze o întâlnire privind garanțiile de securitate înainte de contactul dintre lideri. „Nu, președinții înșiși decid asupra contactelor lor”, a spus Peskov.

Vezi și: Rusia va înfrunta rachete Javelin și Stinger în eventualitatea unui conflict - Portița găsită de SUA pentru înarmarea Ucrainei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.