Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negoiță, înlocuit de o femeie la șefia PSD București

negoita2

Gabriela Firea este noua președintă a PSD București, după ce Robert Negoiță a avut un mandat scurt fiind contestat de Cristian Rizea. Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că Robert Negoiță s-a retras.

Primarul Sectorului 3 a preluat conducerea filialei PSD București de la Ecaterina Andronescu. Tot Liviu Dragnea a anunțat că Cristian Rizea a fost suspendat pentru o perioadă de 6 luni de la conducerea PSD Sector 5.

”Domnul Robert Negoiță a decis să renunțe la funcția de președinte al organizației PSD București și a propus-o pe Firea ca președinte interimar, ea fiind prima opțiune pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Robert Negoiță a fost numit secretar regional pe regiunea București Ilfov pentru a ajuta în campania electorală, având în vedere că Gabriela Firea nu va mai fi la conducerea PSD Ilfov. Rovana Plumb îi va lua locul lui Andrei Dolineaschi în funcția de vicepreședinte, deci rămâne în conducerea partidului”, a mai declarat Dragnea.

Conducerea PSD Sector 5 a fost preluată de Ligia Moldovan președinta OFL, după ce Cristian Rizea a fost suspendat. Întrebat dacă mai are șanse să candideze la primăria Sectorului 5, Liviu Dragnea a refuzat să confirme sau infirme, dar a precizat că la sectoare se fac încă sondaje, ca să nu greșească, iar numele candidaților cel mai probabil vor fi anunțați la sfârșitul lunii februarie.

Liderul PSD a mai spus că Gabriela Firea este prima opțiune pentru candidatura la Primăria Capitalei.

firearizeanegoitaDupă ce a fost numită președinte interimar la PSD București Gabriela Firea a declarat că va da dovadă de responsabilitate. Totodată, Robert Negoiță a dat asigurări că va fi alături de ea în proiectele pe care le va întreprinde PSD și are șanse maxime să câștige Capitala.

”Din acest moment de când preiau conducerea PSD București nu veți lua la cunoștință de nicio disensiune dintre colegi, ci doar de proiecte dedicate bucureștenilor”, a mai completat Firea.

Întrebat dacă pasul în lateral făcut a fost la presiunea lui Liviu Dragnea, Robert Negoiță le-a spus ziariștilor să nu mai caute ce nu pot găsi.

Pe de altă parte, în fața camerelor de filmat, Negoiță și-a dat mâna cu Rizea, cel care trimitea comunicate de presă în care se plângea că acesta își șantajează colegii.

Citește și Scandal cu filme compromițătoare în PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.