Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negoiță s-a mișcat repede după plecarea lui Contra la națională: Miriuță va fi noul antrenor al lui Dinamo

www.digisport.ro
Vasile Miriuță

Vasile Miriuţă s-a înţeles în această dimineaţă cu oficialii echipei Dinamo şi va deveni noul antrenor al echipei din Ştefan cel Mare după plecarea lui Cosmin Contra la prima reprezentativă. "Detaliile contractului vor fi puse la punct în scurt timp", spune pentru ProSport o sursă de încredere.

Miriuţă s-a întâlnit în această dimineaţă cu Ionuţ Negoiţă. În interiorul clubului din "Ştefan cel Mare" s-a discutat despre două variante de înlocuire a lui Cosmin Contra: Vasile Miriuţă şi Claudiu Niculescu. Ultimul, antrenorul celor de la FC Voluntari, era susţinut de Adi Mutu, în timp ce fostul tehnician al CFR-ului a fost alegerea finanţatorului Ionuţ Negoiţă.

Citește și: Contra jubilează după numirea sa la națională: 'E un vis împlinit să antrenez naţionala. Cred că ne putem califica la Euro-2020'

În cele din urmă, Negoiţă şi-a impus punctul de vedere, iar Adi Mutu a fost de acord cu varianta aleasă de finanţator. Vasile Miriuţă va ajunge astfel la Dinamo... din a treia încercare. Despre o posibilă venire a tehnicianului în vârstă de 48 de ani s-a mai vorbit în alte două rânduri, după plecarea lui Flavius Stoican, respectiv după plecarea lui Ioan Andone.

Rămâne de văzut acum când va fi oficializată numirea lui Vasile Miriuţă dat fiind faptul că la mijlocul acestei săptămâni Dinamo se va confrunta cu Concordia Chiajna în cadrul etapei intermediare.

"Pe ce bancă voi sta la meciul de miercuri, dintre Dinamo şi Chiajna? Bună întrebare! Am mai spus-o, toată lumea ştie, sunt dinamovist", declara Vasile Miriuţă în urmă cu doar o zi, imediat după anunţul FRF conform căruia Cosmin Contra va fi noul selecţioner al României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.