Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negrescu, după afirmațiile lui Bădălău despre Diaspora: Deplâng orice exprimare nefericită

stiripesurse.ro
Victor Negrescu

Victor Negrescu a reacționat, vineri, după afirmațiile făcute de Niculae Bădălău despre Diaspora. Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene deplânge „orice exprimare nefericită privind românii din afara țării” și garantează că PSD e conștient de importanța diasporei românești.

„Ca social democrat care a trăit aproape 9 ani în străinătate deplâng orice exprimare nefericită privind românii din afara țării și sunt convins că, la nivelul Partidului Social Democrat, suntem constienți de importanța diasporei românești. Diaspora este formată din familia noastră, din prietenii noștri, din oameni care ne fac cinste peste tot în lume. Fapt pentru care am susținut crearea unui minister de resort, finanțarea educației în limba română în afara țării, alocarea de fonduri pentru sprijinirea reîntoarcerii acasă, creșterea numărului de secții și a zilelor de vot, și sunt convins că tot stânga românească va fi cea care va găsi cele mai bune soluții pe viitor. Împreună cu colegii din Partidul Social Democrat vom lucra pentru a recâștiga încrederea diasporei și dezvolta legăturile cu România”, a spus Victor Negrescu, pentru MEDIAFAX.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

În august 2018 Niculae Bădălău a participat la o petrecere în timpul căruia lăutarii au cântat despre ”nașul Bădălău” și au jignit Diaspora.

"Să vă dea Dumnezeu sănătate. Pentru nașul Nicu Bădălău și pentru tot PSD-ul. Nașule, să știi că strofa nu e porno e un pic așa....că și ăștia a zis <>> Lai, lai lai, să vină Diaspora...hai, lai,lai,lai că noi ne pi...m pe ea", a spus lăutarul la microfon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.