Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD o atacă pe Raluca Turcan după afirmațiile despre PNRR: Guvernanții vor să facă șmecherii cu diverși consultanți de partid

forbes.ro
fonduri europene

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu condamnă afirmațiile ministrului Muncii, Raluca Turcan, legate de folosirea fondurilor PNRR.

„Nu reforme, nu bani pentru economie, nu fonduri pentru infrastructură, sănătate și educație, ci șmecherii cu diverși “consultanți de partid”, asta vor să facă actualii guvernanți cu banii europeni din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Acum înțeleg de ce nici la ora actuală nu au forma completă a planului. România are deja studii realizate sau puse la dispoziție de către Comisia Europeană și Banca Mondială împreună cu cele mai mari companii de consultanță din lume și cei mai buni experți din țară. Măcar de le-ar citi.

PNRR trebuie să implementeze reformele prevăzute în Raportul de Țară și strategiile deja aprobate de instituțiile europene. Un plan integrat pentru relansarea economică a României.

Citez: “Pe PNRR luăm în calcul să plătim consultanță pentru procedura de recalculare pentru a vedea care este soluția cea mai bună.” - mai exact, în a doua parte a anului 2022, când o să înceapă proiectele prin PNRR, o să “plătească consultanță” pentru a vedea care este cea mai bună soluție de recalculare”, a scris Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.