Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neil Lennon, antrenorul echipei scoțiene Celtic Glasgow: 'Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, au jucat foarte bine'

www.dailymail.co.uk
Celtic Glasgow

Neil Lennon, antrenorul echipei scoțiene Celtic Glasgow, a felicitat-o pe CFR Cluj, după meciul direct, în care campioana României s-a impus, joi seara, scor 2-0. În urma acestui rezultat, ambele formații au obținut calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Panică în sistemul de apărare și ordine publică- ‘Vor avea pensii mai mici cu 30%’ .

"A fost un meci bun, am făcut multe schimbări în echipă pentru acest meci, mi-am dorit ca mulți dintre jucători să prindă minute. Îi felicit pentru cei de la CFR Cluj, au jucat foarte bine. Cred că cele două echipe merită să meargă mai departe. Ne așteaptă multe meciuri în competițiile interne. Săptămâna trecută am câștigat deja o Cupă. Echipa mea joacă foarte bine și ne concentrăm la meciurile interne până la meciurile din primăvara europeană. Au fost meciuri interesante între noi și CFR Cluj. Cine știe? Poate ne mai întâlnim în viitor", a declarat Lennon, la Digi Sport.

Citește și: S-a întors roata- PSD vrea dublarea alocațiilor pentru copii

CFR Cluj s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League, joi seara, după ce a învins formaţia scoţiană Celtic Glasgow, scor 2-0, în ultima rundă din grupa E. Campioana României a încheiat grupa pe locul secund, cu 12 puncte.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din şaisprezecimile de finală ale Europa League va avea loc luni, de la ora 14:00 (ora României), la Nyon (Elveţia). Partidele din această fază se vor disputa în zilele de 20, respectiv 27 februarie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.