Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelămurirea lui Predoiu după ce a primit aviz negativ la audierile din Parlament: 'NU am văzut poziția PSD pe calendarul legilor penale'

Facebook
catalin predoiu

După ce a primit aviz negativ din partea parlamentarilor, ministrul propus la Justiție, Cătălin Predoiu, a declarat că în cadrul audierilor nu a văzut poziția PSD pe calendarul modificărilor la legile penale, având în vedere că a propus ca aceste acte normative să fie discutate după alegeri.

Citește și: Pedepse mai dure pentru agresorii sexuali! Senatorii au majorat anii de închisoare pentru orice faptă ce implică contact sexual cu un minor

„Nu am văzut poziția PSD pe calendarul legilor penale. Eu am spus că nu doresc să discutăm asta pana nu avem un Parlament legitim. Bunul mers al Justiției nu depinde doar de legile justiției și de codurile penale, ci e nevoie de mai multe investiții în sistemul judiciar, de clarificare a sistemului salarial, astfel încat doar justitia sa fie procupare”, a declarat Cătălin Predoiu.

Cătălin Predoiu nu a exclus ca alegerile locale să poată fi organizate în aceeași zi cu alegerile parlamentare anticipate.

„Nu exclud această posibilitate. E o decizie politică. Se va lua la nivel de partid”, a mai spus Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.