Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru a FĂCUT ANUNȚUL: Încă DOUĂ spitale din București devin spitale suport COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Anunț de ultimă oră făcut de ministrul Sănătății, care a explicat ce măsuri se vor lua după tragedia de la Piatra Neamț, unde nu mai puțin de 11 oameni au murit pe secția ATI. Încă două spitale din Bucureşti - "Sfântul Ştefan" şi "Cantacuzino" - vor deveni unităţi suport COVID, a anunţat, luni, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

"Am identificat câte un spital în fiecare judeţ. În Bucureşti încă două spitale 'Sfântul Ştefan' şi 'Cantacuzino' pe care le operaţionalizăm ca şi suport COVID. Am şi transmis către DSP-uri să facă evaluarea acestor spitale", a declarat Tătaru, la sediul Ministerului Sănătăţii, conform Agerpres.

 

Citește și: Un medic ATI RUPE TĂCEREA după tragedia de la Piatra-Neamț: Oricare dintre secțiile ATI se poate găsi mâine în aceeași situație

Potrivit ministrului, în funcţie de solicitări, se vor face detaşări de personal.

"După cum ştiţi, la nivelul celulei de criză de la Ministerul de Interne este acea evaluare a personalului pe care îl avem în cele şase specialităţi care în acest moment sunt în prima linie. În funcţie de solicitările pe care le avem din teritoriu, mobilizăm. (...) În contextul în care este nevoie în judeţele limitrofe se pot face acele detaşări sau chiar la distanţă", a susţinut Nelu Tătaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.