Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru face PROMISIUNI electorale în sediul PNL: Vrea Spital de Urgență la Pitești

Inquam Photos / George Calin
Nelu Tătaru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru,  face promisiuni electorale pe bani publici. Acesta a a anunţat, din sediul PNL, că încurajează construcţia unui spital municipal de urgenţă la Piteşti, considerând că o astfel de unitate medicală este necesară.

"Un spital este al unei comunităţi, comunitatea trebuie să fie cea care dă startul privind necesitatea unui centru de servicii medicale (...). Dacă avem un spital, avem nevoie de medici, avem nevoie de dotări. Acei medici vor veni dacă sunt capacitaţi şi vor găsi siguranţa activităţii lor în acea locaţie. De aceea, încurajez acest spital municipal de urgenţă, am văzut ce a însemnat această a doua fază a valului pandemic în Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Consider necesar acest spital municipal şi aveţi tot suportul din partea Ministerului Sănătăţii", a declarat joi, într-o conferinţă de presă organizată de PNL Argeş, Nelu Tătaru, conform Agerpres.

Citește și: Raed Arafat trece la AMENINȚAREA elevilor: 'Nu vrei să porți mască? Ieși afară! E clar că la început va fi greu'

Construirea unui spital municipal de urgenţă se numără printre priorităţile candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului Piteşti, Sorin Apostoliceanu.

"Mulţumesc domnului ministru (...) pentru sprijinul acordat. Ministerul Sănătăţii ne va ajuta în viitor, chiar dacă acum pare un vis frumos şi un vis irealizabil, cu siguranţă acest spital va fi pus în funcţiune. Noi am găsit mai multe locuri pentru acest spital, sunt mai multe terenuri, unele dintre ele aflate în rezerva Primăriei, dar cu ordin de Guvern, cu ajutorul Prefecturii, cu siguranţă vom putea schimba destinaţia acestora", a declarat Apostoliceanu în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă.

În municipiul Piteşti există două spitale, ambele finanţate de Consiliul Judeţean Argeş: Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu acoperire judeţeană şi Spitalul de Pediatrie, cu acoperire regională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.