Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru ÎI CONDAMNĂ pe medicii infectaţi cu COVID-19, care au fugit din spital: 'Legislaţia este unică pentru toţi'

Inquam Photos / George Calin
Nelu Tătaru

Ministrul Sănătăţii, Neţu Tătaru, a comentat, vineri, la Suceava, cazul celor trei medici din Târgu Jiu infectaţi cu noul coronavirus care au fugit din spital şi a afirmat că legislaţia este unică pentru toţi. ”Cred că a fost o scăpare”, a afirmat ministrul, făcând apel la corectitudine, anunță news.ro.

Nelu Tătaru a fost întrebat, vineri, la Suceava, ce părere are despre cele trei doctoriţe din Târgu Jiu, infectate cu noul coronavirus, care au fugit din spital şi a răspuns: ”Regulile şi terapia medicală legislaţia este unică pentru toţi. Cred că a fost o scăpare şi colegii noştri medici au înţeles că menirea lor dincolo de momentul medical este aceea de a fi nişte cetăţenii corecţi în contextul unei boli epidemiologice supusă unei anumite legislaţii”.

Citește și: Rareș Bogdan, mesaj nemilos: ‘Ticăloșia, corupția, lenea, nepăsarea, incompetența trebuie combătute fără milă și sancționate aspru’

Trei femei, medici, cu vârste cuprinse între 31 şi 55 de ani, au fugit din spitalul în care erau internate, după ce au fost depistate cu COVID-19. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, le-au identificat şi le-au dus cu ambulanţa la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.