Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru: Nu recomand relaxare deocamdată

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, că nu recomandă relaxarea, deocamdată pentru că suntem încă pe o curbă ascendentă, chiar dacă ascensiunea nu este una abruptă.

Ministrul Nelu Tătaru a precizat că încă sunt cazuri la Terapie Intensivă, iar unii pacienţi din aceste secţii, din păcate, nu vor supravieţui.

”Sunt momente în care apare scăderea numărului de cazuri, vom avea şi o relaxare mai mare. Recomand nu relaxare deocamdată. Suntem pe o curbă ascendentă, chiar dacă ascensiunea nu mai e aşa de abruptă, avem încă decese, avem încă persoane în Terapie Intensivă si cele de la Terapie Intensivă vor duce în continuare, o parte dintre ele, la deces, fiindcă boala şi bolile co-existente duc, în cele din urmă la deces”, a declarat Nelu Tătaru.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că după data de 15 mai va exista o anumită relaxare a măsurilor luate din cauza pandemiei de coronavirus, însă, totuşi, vor mai exista unele restricţii.

Vezi si: CTP: Ludovic Orban are comportament de dictator. Am mirosit dejecții politice 30 de ani, dar cum să spui așa ceva ca premier? .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.