Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: Ludovic Orban are comportament de dictator. Am mirosit dejecții politice 30 de ani, dar cum să spui așa ceva ca premier?

Digi24
cristian tudor popescu ctp

Cristian Tudor Popescu (CTP) a declarat vineri la Digi24 că prin afirmația de vineri legată de parlamentari, Ludovic Orban a avut un comportament de dictator specific lui Adolf Hitler, Iosif Stalin, Nicolae Ceaușescu.

  • Context: Premierul Ludovic Orban a fost întrebat vineri dacă va merge în Parlament pentru a prezenta un raport privind măsurile avute în vedere de Guvern în contextul pandemiei de COVID-19. „Unde să mă duc la Parlament? Că parlamentarii stau acasă şi nasc tot felul de iniţiative legislative în izolare, fără un contact serios. (...) Eu informez periodic cetăţenii privind deciziile pe care le luăm, măsurile pe care le luăm. (...) Când se va relua activitatea parlamentară şi, printr-o procedură parlamentară sau constituţională, voi fi invitat la Parlament, cu siguranţă că voi fi prezent", a răspuns Orban.

Cristian Tudor Popescu (CTP) a comentat afirmația lui Ludovic Orban: „Pai ăsta e comportament de dictator. Toti dictatorii desființau Parlamentul și discutau ei cu poporul. Este comportamentul fundamental a lui Stalin, Hitler, Ceaușescu. Cum să spui așa ceva? Știu mațele împuțite ale politicii, i-am mirosit dejecțiile 30 de ani, dar sunt niște limite, cum să spui așa ceva ca premier al României?”.

Vezi si: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 43: Să vă explic de ce a lipsit Dănuța! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.