Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru s-a DEZLĂNȚUIT: anunță că trimite Corpul de Control al MS la spitalul unde a pus manager un CHELNER

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Ministrul Sănătății nu dă în spate cu decizia de a numi un chelner la conducerea spitalului din Câmpeni. Tătaru acuză că zona e politizată și că managerii au fost schimbați pe bandă rulantă acum doi ani. Acum, Tătaru anunță control pentru a vedea cum a fost gestionată epidemia de coronavirus. Controlul a fost cerut de ieri de șeful deputaților PNL, Florin Roman, el înșuși parlamentar de Alba - azi ministrul se execută și anunță că trimite controlul.

Citește și: Bogdan Anicescu, traducătorul pentru surdo-muți: Ce 'piedici' îi pun Marcel Vela și Raed Arafat

Primarul din Câmpeni, Călin Andreş, se declară revoltat de numirea unui fost chelner în funcţia de manager interimar al Spitalului Orăşenesc şi cere ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, să revină „de urgenţă” asupra deciziei, avertizând că nici medicii unităţii nu sunt de acord cu noua numire.

Călin Andreş a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că propunerea pentru noul manager al spitalului a fost făcută de preşedintele PNL Câmpeni.

„Sunt revoltat de numirea făcută de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, pentru funcţia de manager al Spitalului Orăşenesc Câmpeni. În luna ianuarie a fost numit un manager interimar competent, Călin Ilie Bodea, şi i-am cerut ministrului să îi prelungească mandatul cu trei luni, dar acesta nu a ţinut cont de propunerea mea şi l-a numit, vineri, pe Valentin Gog, la propunerea preşedintelui PNL Câmpeni. Nu ştiu ce îl recomandă pe noul manager, a fost chelner şi în ultima perioadă şef de sală la un restaurant din oraş. Îi cer ministrului Sănătăţii să revină, de urgenţă, asupra acestei numiri şi să îl numească pe Bodea”, a spus Andreş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.