Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru s-a dus în FOCARUL de la Constanța: Ce verificări face ministrul Sănătății

Inquam Photos / Octav Ganea
Nelu Tataru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, se află, duminică, în judeţul Constanţa şi verifică spitalele implicate în tratarea pacienţilor cu coronavirus. Ministrul verifică circuitele, stocul de echipamente şi medicamente şi stă de vorbă cu personalul medical.

”Ministrul Sănătăţii continuă verificările în teritoriu. Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii se află în judeţul Constanţa. Ministrul Sănătăţii a vizitat deja Spitalul de Boli Infecţioase. Ministrul Sănătăţii va vizita şi spaţiile de carantină şi Spitalul Judeţean din Constanţa”, a transmis, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

Citește și: Un fost șef SIE a făcut totul public! Atac devastator la un deputat USR, pe tema pensiilor speciale: Egali eram în comunismul acela după care tânjiți dvs

Sursa citată a precizat că Nelu Tătaru discută la faţa locului cu autorităţile locale medicale şi administrative, dar mai ales cu personalul medical implicat direct în actul medical.

”Sunt verificate circuitele, stocul de echipamente şi medicamente, realizându-se o analiză a nevoilor pentru a se putea interveni operativ pentru limitarea oricăror riscuri. Ministrul discută cu echipele medicale şi cele de management despre proceduri şi respectarea lor”, a mai transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Citește și: Marcel Vela a fost în inspecție! Unde s-a dus în control șeful Internelor

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat, sâmbătă seară, că există două focare care afectează personalul medical din Constanţa şi Braşov şi există posibilitatea ca acestea să se extindă şi la populaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.