Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru vorbește de o oboseală pandemică: 'Cred că acest val patru a fost complicat de o stare de relaxare ca și cum ar fi trecut după o vară fierbinte'

Facebook
Nelu Tătaru

Nelu Tătaru (PNL), fost ministru al Sănătății, acum consilier onorific al premierului Florin Cîțu, a declarat, marți, la B1 TV, că valul patru a fost complicat de o oboseală pandemică, dar și de o stare de relaxare.

„Sunt niște variante de lucru pe care trebuie să le avem în vedere în condițiile în care vedem un val patru destul de agresiv, vedem o dublare a numărului de cazuri și decese de la o zi la alta. Cred că acest val patru a fost complicat de o oboseală pandemică și de o stare de relaxare ca și cum ar fi trecut după o vară fierbinte și o lipsă de vaccinare.

Noi nu trebuie să avem decât două paliere pe care să lucrăm: un palier este a respecta acele restricții, nu trebuie altele în plus și vaccinarea. (…) Sunt locuri unde ar trebui să știm că mergem în siguranță și plecăm în siguranță fără a fi infectați de acolo. Cei care de doi ani sunt în linia întâi au obosit, dar trebuie să aibă și capacitatea de a rămâne în linia întâi”, a spus el.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.