Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru anunță că TOȚI pacienții care REFUZĂ internarea de coronavirus TREBUIE să primească concediu medical

Facebook
Nelu Tataru

Anunț de ultimă oră al ministrului Sănătății, privind soarta asimptomaticilor de coronavirus care refuză internarea. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că un pacient confirmat cu coronavirus care refuză internarea trebuie să fie gestionat de medicul de familie, iar acesta trebuie să îi acorde concediu medical, el subliniind că internarea nu mai poate fi condiţionată în prezent, conform News.ro.

Citește și: Povestea cu SUPRA AGLOMERAREA secțiilor de ATI cu bolnavi de coronavirus, aruncată în aer de prefectul de Galați

Nelu Tătaru a fost întrebat, la Constanţa, dacă îşi pot lua concediu medical cei care stau în izolare, spunându-i-se că la Câmpina a fost un caz când medicul de familie a spus unui pacient confirmat că nu îi poate da concediu medical pentru că a refuzat internarea în spital.

”Nu mai putem condiţiona această internare în acest moment. Dacă acel pacient respectă acea izolare la domiciliu, el s-a prezentat undeva, având un test pozitiv, a fost evaluat, a refuzat o internare, i s-au făcut nişte recomandări, respectă acele recomandări, este luat în primire de medicul de familie şi acest medic de familie trebuie să-i acorde acele zile de concediu”, a spus Tătaru.

El a menţionat că, dacă acelui pacient nu i s-a acordat concediu medical, el trebuie să facă o sesizare la Direcţia de Sănătate Publică, iar acel caz va fi cercetat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.