Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neluțu Varga a răbufnit după ultimul meci al campioanei. Patronul CFR-ului amenință cu scoaterea echipei de pe teren: E un model de furt pe față ce s-a întâmpla

https://www.telekomsport.ro/
nelutu varga

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga, nu a mai rezistat după erorile de arbitraj din derby-ul cu Rapid și a 'ieșit la atac' spunând că ardelenii au fost furați și că deciziile arbitrului l-au adus în punctul în care a vrut să scoată echipa de pe teren.

"E un model de furt pe față ce s-a întâmplat în Giulești. Vă dau cuvântul de onoare că am vrut să scot echipa de pe teren. Am și transmis mai departe mesajul, dar n-a mai ajuns la timp. Dar chiar am să fac asta dacă se mai întâmplă o singură dată o asemenea hoție.

Cum e posibil să nu te uiți la VAR, să iei o asemenea decizie aberantă când, de fapt, atacantul e cel care faultează? E inadmisibil să schimbi soarta unui meci de asemenea anvergură printr-un penalty rușinos", a spus Neluțu Varga, conform Playsport.

"Lucrurile n-au cum să rămână așa. Cerem să fie făcute publice dialogurile din camera VAR pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat. E singurul mod onest de a concluziona cine a fost de vină pentru această fază aberantă, Popa sau Hațegan?

Vom înainta și un memoriu către CCA și așteptăm măsurile firești împotriva celor care au greșit. Am însă senzația că acolo, la comisie, s-a adunat cam multă neserioziate!", a mai spus Varga, conform sursei citate.

Citește și Gigi Becali, ultimul om care i-ar lua apărarea CFR-ului! 'S-a considerat plin de mândrie și nu a avut demnitatea. Du-te, bă, băiatule și consultă VAR-ul'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.