Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nemulţumiţi de management, investitorii de la un ZOO din China au trimis un măgar aproape de tigri

china-rusia

Vizitatorii la o grădină zoologică din China au asistat consternaţi la trimiterea la moarte a unui măgar în incinta tigrilor de către un grup de investitori nemulţumiţi de managementul unităţii, informează AFP. Întâmplarea a avut loc luni într-o grădină zoologică din estul Chinei, în provincia Jiangsu.

Un videoclip care prezintă incidentul, devenit viral pe reţelele de socializare, a provocat indignarea internauţilor vis-a-vis de acest act de cruzime faţă de animale. Direcţiunea grădinii zoologice a răspuns explicând că incidentul a fost rezultatul unui litigiu cu o companie terţă care i-a infuriat pe învestitorii de la grădina zoologică, deoarece, din cauza acestui conflict, parcul nu mai funcţionează normal şi nu a mai generat dividende de doi ani, conform Agerpres.

Investitorii au fost atât de nemulţumiţi încât au aruncat "un măgar şi o oaie" în incinta tigrilor pentru a fi devoraţi, se indică pe contul oficial al grădinii zoologice de pe reţeaua de socializare chineză Weibo. În imagini se pot vedea mai mulţi oameni purtând pelerine de ploaie care împing un măgar într-un şanţ umplut cu apă care înconjoară habitatul tigrilor. Cele două feline se năpustesc asupra victimei şi îi înfig colţii în gât. În cele din urmă, măgarul poate fi văzut scufundându-se.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.