Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nepotul actorului Gregory Peck a fost distribuit în rolul Spock din seria-cult "Star Treck"

Star Trek

 

Nepotul marelui actor Gregory Peck, Ethan Peck, a fost distribuit în rolul Mr. Spock pentru al doilea sezon al "Star Treck: Discovery", potrivit AFP, scrie News.ro.

Ethan Peck, în vârstă de 32 de ani, le urmează actorilor Zachary Quinto şi lui Leonard Nimoy în rolul Mr. Spock, personaj jumătate umanoid, jumătate vulcanian, care se distinge prin coafura în formă de castron şi prin urechile ascuţite.

"Am căutat timp de mai multe luni un actor care, la fel ca aceştia, să aducă propria interpretare rolului", a spus Alex Kurtzman, producător exectiv. "Un actor care să poată, la fel ca ei, să personifice fără eforturi marile calităţi ale lui Spock, pe lângă logica evidentă: empatie, intuiţie, compasiune, confuzie şi aspiraţie".

Personajul Spock a marcat imaginarul colectiv din anii 1960, în special cu replicile sale devenite mitice pentru fanii serialului, "Trekkies", un club internaţional de amatori care se salută prin gesturi recognoscibile ale mâinii, folosind formula de salut: "Viaţă lungă şi prosperitate".

Printre alte replici-cult, se regăsesc "Fascinant", pronunţată atunci când Spock află ceva nou, sau "este extrem de ilogic", însoţită de o ridicare a sprâncenelor.

Al doilea sezon al "Star Teck: Discovery" va fi lansat la începutul anului 2019.

Relativ necunoscut, Ethan Peck a jucat în special în seriale.

Anunţul distribuirii lui Ethan Peck a venit la doar câteva zile după ce britanicul Patrick Stewart, în vârstă de 78 de ani, a transmis că îşi va relua rolul Jean-Luc Picard într-o nouă serie creată pentru CBS, centrată pe viaţa acestui personaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.