Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nepotul fostului dictator din Albania, CONDAMNAT la ani grei de închisoare pentru TRAFIC de droguri

Ermal Hoxha

Nepotul fostului dictator comunist albanez Enver Hoxha a primit zece ani de închisoare pentru trafic de cocaină, anunţă un comunicat de presă difuzat miercuri la Tirana, informează AFP, conform agerpres.

Ermal Hoxha, 42 de ani, făcea parte dintr-un grup de nouă persoane, dintre care doi cetăţeni columbieni, condamnaţi la pedepse între 10 şi 13 ani de închisoare.

Un incendiu puternic a cuprins Vezuviul. Sute de oameni au fost EVACUAŢI - FOTO/VIDEO

Ei au fost declaraţi vinovaţi în calitate de 'grup criminal implicat în trafic de cocaină ce provenea din Cuba şi tranzita Albania spre ţări ale Europei de Vest'.

Ermal Hoxha şi complicii săi au fost arestaţi în ianuarie 2015, în cadrul unei operaţiuni a poliţiei ce a dus la confiscarea a 120 de kilograme de cocaină şi la descoperirea în Xibraka, localitate situată la 68 de kilometri sud de Tirana, a unui laborator unde drogul era tratat. Doi cetăţeni columbieni au fost arestaţi în flagrant delict.

Potrivit unui raport pentru 2017 al Departamentului de Stat american, pe lângă faptul că este un producător important de canabis, Albania rămâne 'un punct de tranzit pentru cocaina şi heroina destinate pieţelor europene'.

Enver Hoxha a condus Albania din 1944 până la moartea sa, în 1985. El a impus o strictă izolare a ţării sale şi a pus în aplicare un regim dictatorial extrem de sever, aminteşte AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.