Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nepsis Elveția le propune românilor din Țara Cantoanelor să facă shopping caritabil pentru persoanele nevoiașe din Episcopia Hușilor

Facebook
episcopul ignatie al hușilor

Tinerii de la organizația Nepsis Elveția le propun românilor din această țară să facă o rundă de cumpărături caritabile în beneficiul românilor nevoiași din Episcopia Hușilor. Colecta de haine are loc în perioada reducerilor de prețuri la îmbrăcăminte în Elveția.

Sunt invitați să participe românii din parohiile Basel și Berna, Geneva/Nyon, Lausanne, Neuchâtel, St. Gallen și Zürich.

Colecta de haine se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 15 februarie, când în magazinele elvețiene sunt reducerile de iarnă. Pentru primele două parohii menționate, hainele trebuie trimise la Parohia Berna.

Beneficiarul va fi Asociația Filantropia Ortodoxă Huși a Episcopiei Hușilor, care va distribui hainele personalelor nevoiașe din județul Vaslui.

Dăruitorii sunt rugați să trimită și bonurile fiscale sau poze cu acestea, pentru a putea fi justificată la vamă proveniența hainelor.

Harta voluntarilor din Elveția care sprijină colecta se găsește pe site-ul Nepsis.org.

Partenerii campaniei sunt Favorit Market și Favorit Trans – pentru transport.

Nepsis este o organizație a tinerilor din Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale. Organizația îl are ca ocrotitor pe Sfântul Ioan Casian din Dobrogea, întemeietorul monahismului apusean (sec. al IV-lea), sărbătorit de Biserica Ortodoxă Română în 29 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.