Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis îi răspunde lui Rareș Bogdan: 'Acest coronavirus politic moare de grija altora. Fă-ți tu curățenie în PNL'

pressalert.ro
alfred simonis

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, i-a răspuns europarlamentarului PNL, Rareș Bogdan, după acuzațiile aduse de liberal în cazul Sorina Pintea. Alfred Simonis i-a cerut lui Rareș Bogdan, pe care l-a numit „coronavirus politic”, să facă el curățenie în PNL, adăugând că europarlamentarul „în loc să stea în carantină și să se întrebe de ce nici măcar colegii lui nu îl susțin pentru a candida în sfârșit la o funcțe importantă” „moarte de grija altora”.

Citește și: Rareș Bogdan reacționează dur în cazul Sorina Pintea: 'PSD, partid de hoți si de mafioți! '

„Este extrem de grețos ca cel care ajuns în politica mare slujind la masa lui Vanghelie să dea lecții de cinste și corectidudine politică. În loc să stea în carantină și să se întrebe de ce nici măcar colegii lui nu îl susțin pentru a candida în sfârșit la o funcțe importantă, fără să se mai ascundă pe vreo listă, acest coronavirus politic moare de grija altora. Rareș, fă-ți tu curățenie în PNL, așa cum ziceai, și apoi vorbește dspre alții!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Alfred Simonis.

Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a precizat, sâmbătă, pe Facebook, că PSD este „un partid de hoți și mafioți”, adăugând că social-democrații „au ajuns să fure și în halul asta în Opoziție”.

Reacția liberalului vine în contextul în care fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost adusă sâmbătă dimineața la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), ea fiind audiată  într-un dosar ce vizează achiziții publice.

Ulterior, Tribunalul București a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Citește și: ALERTĂ - Tribunalul Bucureşti: Sorina Pintea, arestată preventiv pentru 30 de zile

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost reținută, sâmbătă dimineața, de procurorii anticorupție, ea fiind suspectată că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziție publică.

Potrivit unui comunicat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), fostul ministru, actual manager al Spitalului Jude.ţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare, din județul Maramureș, Sorina Pintea ar fi primit mită pentru a acorda un contract de achiziție publică.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.