Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nerespectarea restricţiilor impuse de ordonanţa militară adeuce amenzi de peste 650.000 lei în Vrancea

www.telemneamt.net
Politia amenzi localuri

Poliţiştii vrânceni au aplicat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, amenzi în valoare de peste 650.000 de lei pentru persoanele care nu au respectat Ordonanţa militară nr. 2/2020 referitoare la circulaţia persoanelor în afara locuinţei în intervalul orar 22,00 şi 6,00, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"Pe raza judeţului Vrancea au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, 253 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 656.000 de lei persoanelor care nu au respectat dispoziţiile Ordonanţei Militare nr.2 din 21.03.2020 referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia persoanelor în intervalul orar 22,00 - 06,00", a precizat IPJ Vrancea.

Citeşte şi: Precizări de la Primăria Capitalei - Ce riscă bucureștenii surprinși în parcuri

De asemenea, cu ocazia controalelor efectuate la persoanele aflate în autoizolare au fost depistate trei persoane care au încălcat condiţiile de izolare la domiciliu. Acestea au fost sancţionate cu amendă în valoare totală de 15.000 lei şi conduse în centre de carantină instituţionalizată.

Potrivit poliţiei, în ultimele 24 de ore au fost verificate peste 1.800 de persoane care se află în izolare la domiciliu.

La nivelul judeţului Vrancea se află în carantină instituţionalizată un număr total de 91 de persoane, în timp ce alte 2.876 persoane sunt în izolare la domiciliu, dintre care 101 au intrat sub această măsură în ultimele 24 de ore.

Poliţiştii vrânceni continuă verificările la domiciliile persoanelor aflate în autoizolare, precum şi cele pentru respectarea restricţiilor de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.