Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netanyahu, mesaj categoric pentru SUA și Rusia: nu vom accepta!

captura YouTube
Israel Gaza Ciseiordania

În cadrul unei ședințe a Guvernului, premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a că le-a transmis președintelui rus Vladimir Putin și secretarului de Stat al SUA, Mike Pompeo, că Israelul nu va permite prezența militară a Iranului în Siria, relatează site-ul agenției Tass.

"Am discutat, la sfârșitul acestei săptămâni, cu președintelui rus Vladimir Putin și secretarului de Stat al SUA, Mike Pompeo. Am reiterat principile noastre privind Siria. În primul rând, Iranul trebuie să părăsească teritoriul Siriei. În al doilea rând, vom lua măsuri și vom acționa împotriva eforturilor Iranului de a stabili o prezență militară pe teritoriul sirian", a declarat Netanyahu, relatează mediafax.

Vineri, serviciul de presă al Kremlinului a anunțat că Vladimir Putin a discutat cu Benjamin Netanyahu despre situația din Siria și despre măsurile de asigura securitatea la frontiera Siria-Israel.

Cei doi lideri și-au exprimat angajamentul de a îmbunătăți cooperarea în Siria, inclusiv coordonarea rezolvării problemelor privind terorismul internațional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.