Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netanyahu s-a ÎNFURIAT și calcă pe urmele lui Trump: Israelul și-a anunțat retragerea dintr-o uriașă organizație

AP
Netanyahu

Israelul îşi va anunţa oficial intenţia de a se retrage din UNESCO (organizaţia Naţiunilor Unite pentru educaţie, ştiinţă şi cultură) înainte de sfârşitul acestui an, a afirmat duminică premierul israelian Benjamin Netanyahu, transmit dpa şi EFE.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe israelian a menţionat că scrisoarea de notificare a retragerii urmează să fie remisă noii secretare generale a UNESCO, Audrey Azoulay, înainte de venirea lui 2018.

Citește și: Polonia produce ȘOCUL în UE: Fostul premier, acum vicepremier după ce a demisionat, AMENINȚĂ că țara o poate lua în DIRECȚIA OPUSĂ

Netanyahu a anunţat deja în octombrie că ţara sa se va retrage din UNESCO, în urma deciziei preşedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din această organizaţie pe care o acuză că are poziţii antiisraeliene, anunță Agerpres.

Retragerea Israelului din UNESCO "este necesară având în vederea atitudinea părtinitoare, unilaterală şi absurdă a acesteia faţă de Israel şi totodată pe fondul poziţiei ferme a SUA la ONU, pe care o salutăm", a declarat Netanyahu în şedinţa de cabinet săptămânală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.