Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix a comandat 'Queen Sono', primul serial african original al serviciului de streaming

netflix

Netflix a comandat „Queen Sono”, primul serial african original al serviciului de streaming, o dramă ce are în centru un agent secret care luptă împotriva ilegalităţilor şi se confruntă cu o criză personală, scrie news.ro.

Actriţa sud-africană Pearl Thusi, cunoscută din serialul „Quantico”, va juca în acest serial: „Abia aştept ca toate femeile de pe acest continent şi din întreaga lume să vadă Queen Sono”, a spus ea. Despre serial, actriţa a afirmat că va schimba lucrurile pentru toţi artişti de pe continentul african.

Anunţul făcut de Netflix a venit la o săptămână după ce Erik Barmack, vicepreşedinte Netflix, a anunţat la Londra că platforma va comanda seriale originale africane începând cu 2019.

Citește și: O tânără din Mexic a fost aleasă Miss World 2018

„Queen Sono” a fost creat de actorul devenit regizor Kagiso Lediga şi va fi produs de Tamsin Andersson. Serialul va fi lansat la nivel global în 2019.

Lediga şi Thusi au mai lucrat împreună pentru „Catching Feelings”, o comedie romantică neagră despre doi tineri ale căror vieţi sunt date peste cap atunci când un scriitor renumit se mută în casa lor. Filmul a fost lansat de Netflix la începutul acestui an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.