Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix a deschis un birou dedicat Europei Centrale şi de Est în Varşovia

netflix.com
Netflix

Biroul Netflix dedicat Europei Centrale şi de Est, cu sediul la Varşovia, a început să opereze din 5 septembrie. Echipa va sprijini afacerile Netflix din 28 de pieţe din Europa Centrală şi de Est, inclusiv România.

Netflix caută acum profesionişti cu experienţă în diferite medii, din întreaga regiune şi nu numai, pentru a se alătura echipei CEE din Varşovia.

De la lansarea în 2016 în Europa Centrală şi de Est - o regiune cu tradiţii creative profunde şi talente deosebite - Netflix a fost primit cu căldură de comunităţile creative locale.

Compania s-a implicat constant în regiune prin extinderea atât a eforturilor de producţie locală, cât şi a investiţiilor în cumpărarea de licenţe pentru mai multe titluri autohtone. Numai în România, Netflix a licenţiat aproximativ 150 de titluri locale, printre care „Miami Bici”, „Investitorii”, „Legaţii”, „Flavours of Romania”, „Căutătorul de Vânt”, „Complet Necunoscuţi” şi unul dintre cele mai populare filme româneşti, „Tata Mută Munţii”.

Echipa noastră CEE a început să opereze din Varşovia şi suntem încântaţi să avem la bord cei mai buni specialişti din industrie. În următoarele câteva luni, ne vom concentra pe angajarea de noi profesionişti din medii diferite şi punem accent pe creşterea prezenţei noastre locale şi a cooperării cu pieţele locale şi industria audiovizuală, a declarat Anna Nagler, Director of Local Language Series, CEE, informează News.ro.

Industria cinematografică din Europa Centrală şi de Est este cunoscută pentru creativitatea sa, precum şi pentru talentele locale. Numai în România, de-a lungul anilor am investit în licenţierea unor minunate producţii româneşti, cum ar fi „Tata Mută Munţii", „Legaţii" şi „Complet Necunoscuţi", şi aşteptăm cu nerăbdare să continuăm să facem acelaşi lucru în viitor, aducând publicului internaţional tot ce este mai bun din filmografia românească, a adăugat Łukasz Kluskiewicz, Director of Local Films, CEE.

Biroul Netflix din Varşovia va aduce compania mai aproape de membrii şi partenerii săi creativi şi va contribui la construirea unor colaborări pe termen lung în regiune, precum şi la crearea de noi oportunităţi pentru creatorii şi producătorii de conţinut, inclusiv în România.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 221 milioane de abonaţi din peste 190 de ţări care se bucură de seriale, documentare, lungmetraje şi jocuri pe mobil într-o mare varietate de genuri şi limbi. Abonaţii au acces nelimitat la conţinut, oricând şi oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceştia pot reda, întrerupe şi relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.